Neem de teugels van je droomrestaurant in handen en pas tientallen keukenonderdelen aan (kookoppervlakken, keukenmachines, ovens, enz.) om je droomkeuken te bouwen! Voordat je de branders aansteekt, organiseer je je team en beheer je je leveranciers om eersteklas ingrediënten te verkrijgen die indruk zouden maken op de meest veeleisende fijnproevers. Houd je financiën bij en voorspel hoe druk je het zult hebben, zodat je niet overweldigd wordt door de stormloop op het avondeten!
Een menu gebaseerd op je eigen smaak Ben je meer een bœuf bourguignon of caccio e pepe chef? Stel je menu dan samen rond klassieke gerechten uit de Franse, Italiaanse en internationale keuken! Wil je verder gaan dan de basisrecepten? Verbeter ze en breng ze naar nieuwe gastronomische hoogten! Pas je menu aan de seizoenen en de verwachtingen van je klanten aan om naam te maken.
Hakken, grillen, bakken, mixen en nog veel meer! Je kook- en managementvaardigheden worden tijdens elke service op de proef gesteld. Je team is van onschatbare waarde om je veeleisende klanten tevreden te stellen. Je beheert het snijden, koken en alle voorbereidingen, tot en met het opdienen, waar jij je creatieve draai aan kunt geven.
Van lokale cafés tot restaurants met Michelinsterren, leer hoe je klanten aan je bindt en je restaurant laat groeien. Leer nieuwe recepten en verfijn je kookkunsten. Wil je de favoriete hotspot van de buurt worden, of ga je voor fine dining en verdien je uiteindelijk een prestigieuze ster van de Michelingids?
Taal op omslag: Engels